Over de makers

Aangenaam!

De speurtochten op dordtsespeurtochten.nl worden geproduceerd door een trotse Dordtenaar: Aangenaam, ik ben Mignon Nusteling, en ik woon en werk in Dordrecht.

Als kunstenaar ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn verhaal te vertellen. Op social media ben ik zeer actief als cultuurinfluencer. Zo deel ik naast kunst veel over mijn stad, en ik kan je vertellen: ze valt in de smaak! De combinatie van mijn werk, liefde voor mijn stad én de mogelijkheden tot het maken van een podcast, resulteerden al snel in de logische keuze om Dordtse audiospeurtochten te maken.

In 2020 publiceerde ik het boek De Maaspiraat. In negen hoofdstukken en 20 interviews met kleurrijke Dordtenaren, neem ik de lezer mee langs alle mooie én lelijke plekken die Dordrecht uniek maken. Aan de hand van historische weetjes en persoonlijke anekdotes laat ik mensen op een originele manier naar Dordrecht kijken. Enne… een beetje dwars en tegen de stroom in dus, zoals een echte Maaspiraat betaamt. Het boek is niet alleen leuk voor toeristen, ook avontuurlijke Dordtenaren gaan met de gids op pad.

Met deze audiospeurtochten hoop ik op net zo veel mensen te kunnen enthousiasmeren voor dit toffe eiland, als dat ik met het boek De Maaspiraat doe!

Links